A.A.VDS bvba

Sla navigatie over

Home › Afvalbeheer

Afvalbeheer

Afvalbeheer
Afvalbeheer
Afvalbeheer

Audit en advies

Wij bieden een afval audit aan met door u aangereikt afvalproducten en brengen dit naar een afzet markt, zodat uw eindproduct een nieuwe vorm kan krijgen en geen afval meer is. Hiervoor is een afgevaardigde van A.A.VDS dagelijks op bedrijfsbezoek.
Het zelf verder recycleren van de afval stoffen moet maken dat er geen rest waardes overblijven. Om zo het afval verwerkingsproces goedkoper te maken en u een hoop werk uit handen te nemen.

Met als bedoeling het afval voor dat het de container op gaat al gezien hebben en zelfs voorkomen. Met als doel de afval kost te drukken.

Milieu en afvalbeheer is een punt dat aandacht nodig heeft.
Wij bieden een kant en klare oplossing op maat van de klant. Zodat ook u naar buiten kunt komen als natuurvriendelijke onderneming die zorg draagt voor onze planneet.

Meerwaarde bieden

Meerwaarde bieden intern van de industrie om ander materiaal keuzes voor te stellen, verbeteringsprocessen in het afvalbeheer, om zo het afval minimaal aan rest waarde over te houden. CRADLE TO CRADLE concept. Afval een nieuwe levensvorm bieden die voor een meerwaarde in onze economie zorgt.
Dit is een intensieve meerwaarde aan het containers service gebeuren.

Meedenken naar een afvalbeleidplan

Op maat meedenken naar een afvalbeleidplan voor de verschillende takken in de industrie door:

  1. Audit, op locatie
  2. Studie, mogelijkheden
  3. Aanpak afvalbeheer
  4. Uitvoering
  5. Opvolging
  6. Onderhoud